Systrarnas blandning; en blandning av arabicakaffe från Colombia och Brasilien. Ett mjukt och fylligt mellanrostat kaffe med toner av choklad och en elegant fruktsyrlighet. 

Silverbönans special; en arabicablandning av Colombia, Nicaragua och Brasilien. Ett mellanrostat kaffe som är välbalanserat och runt med toner av choklad.

Slättakaffe; en blandning av Peru, Honduras och Brasilien. Detta kaffe är också mellanrostat men upplevs oftast något mörkare. Fylligt kaffe med toner av choklad och en viss nötighet. 

Mikes Espresso Blend: Ett lätt mörkrostat kaffe som lämpar sig till både espresso och bryggkaffe (omni roast). Brasilien, Nicaragua & Papa Nya Guinea. Ett väldigt fylligt kaffe som är mycket aromatiskt. Chokladig & nötig.

Limited Edition: alltid single origin och alltid i begränsad upplaga. Vanligtvis brukar vi välja lite exklusivare bönor och rosta det lite ljusare. Ofta väldigt fruktigt kaffe som smakar mycket! 

 

Vi mellanrostar nästan allt kaffe för att det ska ska bli så smakfullt som möjligt! Vi lägger väldigt mycket tid vid att hitta bra bönor och köper vårt råkaffe direkt från bönderna, Direct Trade. 

Hoppas ni hittar er favoritkaffe bland våra sorter! Är ni sugna på att prata mer om kaffe är ni varmt välkomna till Rosteriet, vi pratar mer än gärna om kaffe och bjuder ofta på smakrpov!

Vår produktion sker helt för hand från planta till kopp. 

Fotot på Mike som rostar är taget av Carl Schnell, instagram @photo_by.cs